White Guide 2011

mars 9th, 2011

I går var det den årliga White Guide galan. Dom stora vinnarna blev Frantzén/Linderberg och Oaxenkrog. Jag kan inte annat en att hålla med det är Sveriges två bästa krogar, nu har jag inte varit på Fäviken så jag kan inte uttala mig där. Jag besökte Björn och Daniel förra veckan och det var ruskigt bra.

När det gäller mina personilga insatser så blev den här ”Peanut butter jelly desserten” valt till den bästa. Jag tycker nog att jag hade många som låg mig varmare om hjärtat men givetvis blir jag glad att dom gillar mina grejer.

En annan av mina grejer som blev uppmärksammat var mitt sätt att servera granité på, i läppstift. Werners gourmet service säljer dom om det är någon som blir sugen på att handla dom.

Jag vill Tacka Magnus Skoglöf för dom fina bilderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *