Tomat Dessert Bloody Mary

maj 6th, 2008


Den här desserten är den jag är mest nöjd med på min nya meny.Jag får ofta frågan vad känner tecknar dig i ditt sätt att skapa desserter. Alltså kan man säga vad är en Typsikt Daniel Roos dessert är ?
Jag skulle säga att styrkan jag har är att jag inte kan säga att något är typsikt mig.

Jag vill hela tiden utvecklas och det här är en sån dessert som jag aldrig skulle gjort för två år sedan. Nu tycker jag det är det roligaste jag gjort. I mitten av tallriken har jag ett tomatgelé sen har jag en liten tomat fylld med tomatskum. Ägget är en sorbet på Selleri som jag bara älskar helt underbar. Sen har vi två små kupoler som är Äppel och Korrianderfrö pannacotta med friterade tomatskal på. Sen slutligen är den en liten Madeleine kaka.

Jag har sagt till servisen på jobbet att dom måste sälja den här , för jag tror att den här vågar inte alla ta och då missar man något kul och väldigt gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *