Salmbärmousse i saffransgelé med vanilj och honugssorbet

november 9th, 2008

Veckan som gått var rolig och ganska lugn,det är jag inte van vid har jag märkt. Har haft tid att jobba med några nya desserter, vi ska bland annat byta ut våran avsmakningsdessert nu för Alba Tryffeln är här :-). Så vi ska skapa något med den och det är alltid spännande. Den är tydligen rekord dyr i år och väntas ligga på runt 48000kr/kg

Har också i veckan gjort ett repotage för Mat och Vänner Det kommer bli ett repotage med sex desserter och väntas vara i affärerna i mitten av december. Tycker det var jätte trevligt att Malin och David kom och hälsade på, sen är det en förbannat bra mattidning som verkligen vinner mer och mer mark, bara dom kockar och branschfolk som jag känner pratar mer och mer om hur bra den här tidningen är.

Om jag ska kommentera nya desserten ovan så har jag gjort en mousse på Salmbär mer om detta bär under länken. Jag har rullat moussen i en gelé på saffran, till den serverar jag små saffranspannkakor med en äppelkompott. Slutligen har jag en vanilj och honungssorbet på toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *