Praliner med smak av grön jordgubbe

maj 18th, 2009

I dag så hade jag lite tid över så jag gjorde denna pralin med smak av grön jordgubbe, tycker den blev riktigt fin faktiskt. I morgon bär det av till Göteborg i två dagar ska förhoppningsvis träffa lite nya männsikor som man kommer spendera en hel del tid med närmasta fyra åren, mer om det nästa vecka.

Har precis startat upp mitt egna företag nu också i väldigt liten skala, kommer få upp hemsidan om någon månad förhoppningsvis, det känns spännande. Det är framför allt konsult uppdrag jag ska ha det till men även kanske lite extra jobb i den mån tid finns, men i framtiden kommer jag vilja ha mitt egna konditori och då är det bra att jag har det redan nu.

Må så gott allihopa så hörs vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *