Petit Four bricka

januari 7th, 2009

I går öppnade Operakällaren igen. Vi började med en ny meny direkt. Jag har fyra nya desserter som jag ska försöka visa här på bloggen inom en snar framtid. En annan ny sak är att vi har börjat med en Petit four bricka. Innan så har vi haft tre olika Petit Four sorter, som gästen har fått på bordet till sitt kaffe. Jag kände att jag vill utveckla det där, och ta oss ett steg längre. Så nu när jag gjort om har vi nio stycken olika sorter.

Från vänster har vi först en Blodapelsinmarmelad följt av en Nougatcrisp, Tryffel smak satt med äppelte och rom, Nyponvodkapraliner, Violmacarons, Minidammsugare, Whiskeytryffel, Rostad semsam pralin och slutligen en ganache på 80% Valrhona choklad.

Jag tycker verkligen det här är ett lyft, och så känns det väldigt kul att vi blir bättre hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *