Mousse på Macadamian nötter Majsglass och skum på Sötpotatis

augusti 18th, 2008

Jag tänkte börja med att berätta genom att det är många som frågat om man kan äta bara dessert hos oss. Jag kan säga att det givetvis går väldigt bra att bara äta dessert man kan tex ta den i Operakällarens Verandabar.

Om jag ska åter gå till den här desserten som jag ska ha på min nya avsmakningsmeny så tycker jag själv att den här är lite spännande. Jag har gjort en mousse på macadamian nötter sen har jag gjort en glass på majs, det är majskolv som jag har rostat och sen kokat glass på. Jag har valt att göra ett pulver på Cracker Jack. Då kanske många undrar vad tusan är Cracker Jack jo det är ett amerikansk godis som består av karameliserade Jordnötter och popcorn givetvis har jag gjort mitt själv. Avslutningsvis har jag ett skum på sötpotatis till. Många tycker säkert det här låter lite skumt men även denna rätt är jag väldigt nöjd med kul att få skapa en sån här dessert som skiljer sig ganska mycket från alla andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *