Gräddfilspannacotta med Dillglass

april 1st, 2009

Den här desserten har jag på avsmakningsmeny. Tankarna har gått ganska länge att skapa något med dill. Jag älskar verkligen dill och jag tänkte för mig själv vad är det första jag tänker på när jag har med dill att göra. Jag kom fram till att det var dillchips med dilldip det är verkligen så gott och jag åt det en del redan som liten, så det är verkligen barndomsminnen

I allafall har jag gjort en pannacotta på gräddfil vilket man har i dippen, sen har jag mandelpotatischips. Glassen har jag gjort på färsk dill helt magiskt, sen är det en liten citronkräm, ett getmjölksskum och små grapefruktspärlor.

Jag har även torkat dill och gjutit in det i vitchoklad. Jag har sätt en vass spanjor göra något liknande, så jag har gjort det på mitt sätt. Jag tycker denna rätt är skit god och lite spännande, sen älskar jag tallriken så mycket att jag köpte några hem också, jag kunde inte låta bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *