Gourmet nr 02 2009

januari 28th, 2009

I nya numret av Gourmet är jag faktiskt med på två ställen, första repotaget är från när vi var nere på Valrhonas chokladskola i Frankrike, sen sitter jag även i en panel som har prövat mjölkchoklad.

I repotaget från skolan står det att jag inte gillar crossover köket , och att jag inte gillar att ha tex curry och tomat i desserter. Ni som läser den här bloggen vet att jag är precis tvärtom, jag älskar att labba med råvaror som normalt sätt hör hemma i köket. Det har väl bara blivit något fel antar jag, sen pratar jag så mycket att det säkert lätt blir fel 🙂

När det gäller mjölkchokladprovningen måste jag säga att det var svårare en vad jag trodde , jag vet att Rebecca och Heléne tyckte likadant. Jag har även ett recept med på en superlätt pannacotta. Jag tycker verkligen det var en rolig grej, så bra jobbat Pia som fick springa runt hela kungsholmen för att hitta alla sorterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *