Citronmousse i Ananasring med Malibuskum och Mojito Sorbet

april 11th, 2008

Det här är en av mina favoriter hade denna på menyn för två år sedan . Den här kommer jag säkert att ta tillbaka i någon form i framtiden. Det jag har gjort är att jag skurit ananas tunt, penslat med lite svartpepparsockerlag på och format det i en ring. Sen har jag fyllt i citronmousse och så toppar jag med Malibuskum.
Till det här så har jag ett lite frasigt knyte som jag fyllt med mango och chilli. Sorbeten är gjorde precis som drinken Mojito alltså lime ,rom sockerlag och mynta. Fast det har gått två år sedan jag gjorde den här, och att jag är en mycket bättre konditor i dag så älskar jag fortfarnade den här, så frisk och fräsch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *