Citronmarängpaj 2009 och Bloggen 1 år

januari 11th, 2009

Jag har bestämt mig för att på varje meny göra om en klassiker, och givetvis tvista till den lite. Först ut var Bananasplitten nu står citronmarängpajen på tur. De tre runda på tallriken är citronkräm. Den här krämen smaker som ingen annan citronkräm jag smakat helt sjukt bra smak.

Sen har jag två olika maränger en hård franskmaräng och en mjuk italienskmaräng. I stället för att ha ett mördegskal som man normal sätt har, så har jag mixat mördegen till ett pulver. Sen tycker jag att väldigt ofta servera krogar hallonsås till sina citronpajer, så jag tvistade till även den och gjorde hallonkaviar i stället.

Sen fyller min blogg ett år i dag , det känns som det här året gick super fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *