Citronkaka med Timjansorbet

september 26th, 2008

Mitt i OS uppladdningen kom jag på att den här har jag inte lagt upp på bloggen, från min meny. Det är en bakad kaka med en citronkräm i mitten. Sen har jag ett chokladcrisp med kanderade apelsiner och hasselnötter. Det är ett gelé på Basilika och en sorbet på Timjan.

Jag gillar verkligen denna dessert tycker de är kul att få in något bakat i menyerna också.Den är så frisk och härlig också, en av desserterna som säljer bäst just nu. Vad kan jag säga om grejerna jag håller på att jobba med nu då till OS. Kan väl säga så mycket som att alla petit fourer sitter nu. Sen har jag i veckan gjort om två desserter, dom är jag nöjd med nu. Har en dessert kvar , där har jag bestämt mig för att helt byta råvara, och jag tror att det kommer bli skit bra. Givetvis kommer jag lägga upp och visa allt snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *