Chokladkola med sorbet på vitchoklad och te

augusti 14th, 2008

Jag har menybyte om två veckor 26 augusti närmare bestämt, då är jag i frankrike så jag börjar med ett smakprov redan nu. Här har vi min nya choklad skapelse. Vi ser en S liknande sak i mitten det är en chokladkola med riktigt skön konsistens, sen har jag två små runda ljusa halvor som är bitterchokladkräm. Jag har ett ganska kraftigt saltcrumble som balansera allt perfekt. Jag är ingen kille som gör för söta desserter det känns så tråkigt bara, och ligger inte alls i tiden. Sen har jag en sås på Hibiskus och en helt underbar sorbet på vitchoklad och Kusmi Teas Chocolat-Epices. Den här rätten är jag väldigt nöjd med helt perfekt balans på allting .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *