Anne-Sophie Pic

september 7th, 2008

När jag var i Frankrike så var vi på Anne-Sophie Pics resturang som har tre stjärnor. Vi var 22 st som åt avsmakningsmeny 7 rätter. Jag hade nog trott att kvalitén skulle vara sämre genom att vi var så många, men det var rikitgt bra tycker jag. Inte det bästa jag ätiti eller så men helt klart bra.


Det här var en consume på ärtor med kaviar och lökglass


Scampi riktigt trevlig rätt


Hummer med rödabär den här gillade jag bäst


Sen var det petit four fat. Jätte gott och fint


Desserten var en pistagekaka med jorgubbar och rosmaringlass. Helt okej rätt, såg lite bättre ut än den smaka.

Den här choklad historian fick en i sällskapet som fyllde år, tycker den ser riktigt fin ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *