Ann Roos 49 år

februari 16th, 2009

Min Ömma moder Ann Roos fyller i dag 49 år älskar dig. I går var jag och hälsade på mina föräldrar med en liten tårta. Det är min exotiskamousse i tårtform.

Efter tårtkalaset sov jag och Linda på Ulvsunda slott i sviten Torstensson helt underbart rum, jag har aldrig sovit så lyxigt.

Badkaret var underbart så stort att till och med jag på mina 195 cm fick plats.

Tvn mitt i rummet kunde man vrida på jätte smart. Jag tycker att Ulvsunda Slott har i särklass dom finaste rummen jag har sätt på ett hotell, klicka gärna runt på dom olika rummen och titta man kan se alla rum. Rummen är designade olika allihop och är super trendiga. Den här helgen var den bästa på väldigt länge den hade allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *