Träning med laget

oktober 19th, 2009

Söndag och måndag har vi haft samling med laget, vi hade i uppgift att presentera en grej var. Jag tyckte det kändes bra, fast man måste höja sig flera nivåer för att det ska vara tillräckligt bra. Tycker stämningen i laget känns jätte bra och man börjar känna alla mer och mer.

Vi har hunnit med att spela lite innebandy också, jag kan säga att under min uppväxt så är det just bandyn som höll mig flytande länge. Jag tyckte inte skolan vara särskilt rolig och jag vara ganska medioker. Men på rasterna fick jag glänsa lite och det som gjorde det värt att gå till plugget varje dag.

Jag har alltid varit extremt dålig förlorare och gått in i varje närkamp som det var den sista, det känns inte särskillt sunt alla gånger, men det är ändå det som tagit mig långt i min karriär. Nu för tiden är jag kanske inte lika dålig förlorare även om jag inte gillar det.

Vi delade upp lagen gamla mot nya medlemmar och vi nya fick stryk, det tar i mot att torska mot Tom men vi kommer igen. Jag kände att jag hade det i mig men orkan fanns inte där, för många praliner i magen kanske 😉

Nu väntar en ny vecka ses och hörs!

Ni som inte kollat in min hemsidan gör gärna det

www.pastrydesign.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *