Peanut butter jelly sandwich

september 18th, 2010

Första rätten på nya menyn är en ganska kul historia.  Det är en Tvist på amerikanarnas ”Peanut butter jelly sandwich” Alltså rostad bröd med jordnötssmör och hallonmarmelad.

Jag har gjort ett brioche liknande bröd med smör och mjölk, sen doppar jag det i grädde  och så steker jag det. Till det här serverar jag en hallonmarmelad ,nougat och banansorbet. Jag har läst att jänkarna även i bland har banan och marshmallows till så det gick jag på. Tekink mässigt är den här rätten enkel och jag som är svag för tekniker tycker ändå att den är rolig och jag måste kunna uppskatta det enkla också. Jag använder en jordnöts praliné till som är sagolik som Sosa säljer, den kan jag varmt rekommendera.

Jag är tveksam om den här kommer bli någon stor säljer jag tror folk är lite fega, men jag tror den kommer överraska många. Desserten kommer finnas på fyra rätters menyn och självklart på á  la cartén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *