Nyårsmiddag

januari 2nd, 2009

Jag och min kompis Filip hade den stora glädjen att laga mat till våra vänner hemma hos mig på nyårsafton. Vi var åtta personer och det var jätte trevligt. Tack alla för ni kom.

Den första rätten var löjrom, blomkålskräm , brödcrisp och helt underbara pilgrimsmusslor som vi halstrade.

Genom att jag inte är någon kock så visar jag inte min varmrätt :-)Men vi gjorde Oxfilé med hasselbackspotatis, det var super gott. Men nu går vi vidare med sånt jag är lite mer inne på. Till fördessert hade vi en citronkräm, ovanpå krämen har vi ett chokladcrisp med hasselnötter, macadamianötter , kellogs cornflakes och kanderadeapelsinskal. På toppen avslutar vi med ett tonkaskum helt underbart. Jag har kommit över dom mest underbara tonkabönorna någonsin.

Till dessert, min chokladkola! Jag börjar tröttna lite på den, även om den är väldigt god. Men som tur var så klagde ingen av gästerna i allafall. Tack alla som kom och tack till alla min läsare, hoppas ni får ett underbart 2009. Personligen har jag mycket höga förhoppningar om 2009. Det händer mycket just nu i både yrkeslivet och privatlivet vilket känns kul och inspirerande. Tack för mig så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *