Länge sen sist!

augusti 13th, 2011

Sommaren har varit bra men jag börjar nu bli lite rastlös. Jag var förbi nya restaurangen i veckan och det kommer bli så fint. Vi håller just nu på att köpa in allt man behöver för att starta upp en ny krog och Jonas har verkligen fullt upp.

Den här killen heter Charlie Benitez han är min padawan. Charlie hjälpte mig under förra året i landslaget och blev sen anställd hos mig på Operakällaren. När man ska byta jobb och står inför nya tuffa uppgifter, så är det skönt att ta med sig någon man kan lite på. Jag tar så klart med mig Charlie. Den här killen kommer ni få se mycket av i framtiden en riktig talang.

Jag har under sommaren besökt Schweiz också med företaget Åsö vi besökte Felchlins chokladfabrik det var riktigt intressant att se.

Vi han med att kursa lite och också och jag jobbade i hop med Conrad. Det var skit kul att träffa och jobba med Conrad igen, man ser tyvärr inte honom så ofta genom att dom så mycket att göra på Dessert och choklad Stockholm.

Nu i veckan ska vi plåta för boken igen och bland annat ska vi fota omslag det ska bli skit kul. Ska försöka bli bättre att uppdatera här så ni kan följa arbetet med nya restaurangen.

Må gott där ute:)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *