Vatten över huvudet

september 13th, 2010

Jag är i slutskedet av min nya meny och jag ställer just nu mig själv frågan har jag tagit mig vatten över huvudet? Jag känner för varje meny att jag vill  göra bättre grejer, mer komplicerade, snyggare, coolare men kan det komma till en gräns?

Jag menar det ligger väl i människans natur att hela tiden tänja på gränserna vad man kan göra och inte. När jag började på Operakällaren minns jag att det var folk som sa till mig, det där kan vi inte ha det är lite för svårt och då kommer vi sitta i skiten. Det senaste i alla fall två åren har jag inte tänkt en sekund på om det är jobbigt mice an place mässigt eller inte. Har jag velat göra en cool dekor så har jag struntat i om det tar någon timme extra varje dag.

Det känns så tråkigt att välja bort något snyggt bara för att det är tidskrävande, då får man lära sig göra det snabbare eller på ett smidigare sätt. I landslaget nu och andra sidan jobbade vi med en sockerdekor till våran varmköks dessert, den fick vi ta bort för den tog för lång tid. Det kändes lite tråkigt men den var helt enkel för tidskrävande och vi har inte så många timmar på oss att hinna med allt.

Jag tror nog att det ska gå vägen men nya menyn bara vi får inte allt. Chokladplanet desserten är nog den som kommer kräva mest tid i början men den är också den roligast. När jag la upp den för första gången förra veckan bara skrattade jag och hoppade runt , det kändes bara så bra direkt. Jag glömde bort att jag var sjuk och mådde dåligt jag var i något slags rus. Tea bara skakade på huvudet men den tjejen börjar bli van med mig nu vid det här laget 🙂

3 Responses to Vatten över huvudet

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *