Väntelista My Table

oktober 11th, 2013

Hej alla glada!

Jag och min sambo Sanna har sen mars månad haft dessertkvällar hemma hos oss en gång varannan månad som vi kallar My Table, efter bara ett tillfälle märkte vi att trycket var så högt på folk som ville komma att vi utökade till två dagar. Nu har vi nästa tillfälle 24 och 25 Oktober som är fullbokade. Jag har dock märkt att folk är lite uppgivna och inte tror att man kan få bord. Därför ska jag nu börja med någon form av väntelista. Givetvis är det lite knivigt i bland att få i hop allt när det bara är sex platser men i den månen jag kan. Dom som vill ansöka om platser gör det lättast genom att skicka ett mail till mytable@pastrydesign.se så ska jag göra vad jag kan för att lösa platser fram över.

Må gott

Mvh

Daniel

2 Responses to Väntelista My Table

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *