Sommartider

juni 26th, 2011

Det var ett bra tag sedan jag bloggade jag har verkligen haft fullspäckat schema. Jag och Patrik var och hälsade på hos Figgjo i Stavanger för att prata tallrikar inför os det var verkligen kul och givande. Tycker det är fascinerande att dom gör så mycket för hand det är verkligen ett hantverk.

Efter Stavanger så åkte jag med Klas till Nyköping för tre dagars gästspel. Det är alltid kul att jobba med Klas han är verkligen en person som sprider positiva vibbar omkring sig hela tiden. Vi bjöd på en härlig tre rätters meny där jag bjöd på en dessert med inkokta rabarber.

I Nyköping fick jag tillfälle att testa mina nya små leksaker som jag investerat i, en mini vac och en sousvidemaskin. Jag tycker verkligen det är ett ett kul sätta att jobba på och något som jag kommer använda mycket framöver. Jag tror dom flesta som läser den här bloggen vet hur det funkar men för dom som inte vet kan jag förklara lite snabbt. Ta tex en rabarber gör en god lag som du vill koka dina rabarber i. Häll lagen i en vacpåse tillsammans med rabarberna och vaca dom. Fyll upp en kastrull (bunke) med vatten och sätt på sousvidemaskinen här kan man fritt ställa in vilka grader man vill ha på vattnet. Så lägger man i påsen med rabarber i vattenbadet och låter dom tillagas där.Det här går att tillämpa på dom flesta produkter tex kött, fisk, grönsaker ,ägg osv. På det här tillagnings sättet får man det bästa resultatet och minimerar risken att koka över din produkt.

Nu ska jag ut i solen på återseende!

One Response to Sommartider

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *