Praktikant till Kocklandslaget

augusti 30th, 2011

Hej jag är på jakt efter en ny elev som ska jobba med mig i kocklandslaget och göra desserter till Os i Erfurt nästa år. Vi har träning ett par dagar i månaden och då  skulle jag behöva lite hjälp med saker.

Jag söker en hungrig och intresserad person som inte är rädd för att jobba. Jag ser helst att du går sista året på gymnasiet eller redan har gått ut skolan. Vi är ett bra team på fyra konditorer så utvecklings möjligheten är mycket stor. Man skapar dessutom ett väldigt bra kontaktnät som man kan ha stor nytta av i framtida yrkeskarriär.

Tycker du det här passar inte på dig eller vet du någon av dina vänner som skulle passa maila då mig på daniel@pastrydesign.se

One Response to Praktikant till Kocklandslaget

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *