Middagsklubben

juni 12th, 2011

I går var det dags för middagsklubben och denna gång var vi hos Fredrik i ett varmt och soligt Hammarbysjöstad.

Fredriksförrätt: Havskräftor med brynt smörkräm, mejramspulver, torkat kycklingskinn och rökt oxmärg.

Christoffers första rätt var en variant på en rostbiffmacka med danskremoulad. ”smörebröd” tartar på oxfilé med pickles , rågbröd, rostad lök, och currymajonnäs.

Christoffers andra rätt Pilgrimsmousseline med sparris från Gotland, ramslöksburre blanc , och potatisflarn. Kvällens höjdpunkt i mina ögon även om allt var super gott.

Dessert nr 1 inkokt rabarber med jordgubbskräm, sponge på jordgubbe rabarbersorbet, hallon, maränger.

Dessert nr 2 citronbavaroise med dillpulver, citronkräm, dillmaränger svartpepparflarn och sorbet på smetana. Jag ska gå en kurs i sommar och lära mig ägga glass det ser inte riktigt hundra ut på den här 🙂 haha

Förbannat hög nivå i går på maten och alltid lika trevligt tack killar och på återseende.

One Response to Middagsklubben

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *