Middagsklubben
juni 12th, 2011I går var det dags för middagsklubben och denna gång var vi hos Fredrik i ett varmt och soligt Hammarbysjöstad.
Fredriksförrätt: Havskräftor med brynt smörkräm, mejramspulver, torkat kycklingskinn och rökt oxmärg.
Christoffers första rätt var en variant på en rostbiffmacka med danskremoulad. ”smörebröd” tartar på oxfilé med pickles , rågbröd, rostad lök, och currymajonnäs.
Christoffers andra rätt Pilgrimsmousseline med sparris från Gotland, ramslöksburre blanc , och potatisflarn. Kvällens höjdpunkt i mina ögon även om allt var super gott.
Dessert nr 1 inkokt rabarber med jordgubbskräm, sponge på jordgubbe rabarbersorbet, hallon, maränger.
Dessert nr 2 citronbavaroise med dillpulver, citronkräm, dillmaränger svartpepparflarn och sorbet på smetana. Jag ska gå en kurs i sommar och lära mig ägga glass det ser inte riktigt hundra ut på den här 🙂 haha
Förbannat hög nivå i går på maten och alltid lika trevligt tack killar och på återseende.
One Response to Middagsklubben
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179