Mascarponekräm med Körsbär

mars 22nd, 2010

Nästa rätt på nya meny är en mascarpone kräm med körsbärspannacotta. Jag har valt att glacera pannacottan för att få en fin och härlig färg. Till detta serverar jag brownie på espresso och kanel. Sen har jag flarn på kaffebönor och kakaobönor. Glassen är på marsalavin och sen har jag torkade körsbärsflarn.

Jag tycker rätten blev härlig och jag har haft ett tiramisu tänk över den.

2 Responses to Mascarponekräm med Körsbär

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *