Land och rike runt

februari 2nd, 2011

Jag har senaste veckorna farit och flängt som en dåre, det har varit så kul. Jag tycker verkligen det är roligt att komma till nya arbetsplatser och att man ser att man verkligen inspirerar och hjälper till. Det har varit väldigt kul att få göra dom här resorna med min lagkamrat Fredrik Hedlund, vi har inte jobbat i hop så mycket tidigare och det här gav verkligen mer smak.

På en av krogarna vi var fick personalen skapa denna dessert, en riktigt choklad/hallon historia.

Sen har jag hunnit med några roliga fotograferingar också och i går var jag hos Pelle och fota med Milena. Det är verkligen kul att få göra lite andra saker en att bara stå på samma ställe hela tiden och nöta. I morgon har jag dessertkurs på Martin Olsson i årsta det är alltid super roligt. Jag har varit så uppe i allt att jag glömde skicka in mitt bidrag till Valrhona tävling, men även det är nu löst så det känns skönt.

Ha det så bra och på återseende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *