Herman

mars 6th, 2011

Sotad gurka som var fylld med örter och majonäs.

Ostron och på dom låg det en granite med gransmak.

Det här var tydligen någon berömd dansk bulle fylld med bacon och lök. Till det har var det en magisk gurkmarmelad.

Grönt moln på torkad tång och citronverbena.

Bisque på syltad Karl Johan svamp med skandinaviska skaldjur. Servering 1

Karl Johan servering nr 2.

Piggvar med selleri.

Granite på selleri och vin. Förlåt för min suddiga bild.

Tartar på kalv med märg emulation. Tartaren var i botten av märgbenet.

Kalvbräss och persilja.

Duva servering 1 Först  var det duvrielette bollar sen små flarn med duva och massa tryffel samt duvbuljong.

Ung duva med små rödbetor servering 2.

Jag hoppade osten och åt en chokladdessert med körsbär i stället.

Pre-dessert vanilj och skyr.

Skyr och citron servering 1.

Servering 2 glass och kamomilte.

Avslutningsvis mignardiser.

Jag tycker det här restaurangbesöket var något ut över det vanliga, alla serveringar var sjukt genomtänkta och allt var presenterat på bästa sätt. Smakerna var väldigt höga och det var bra syra i allt. Sen att Herman själv står och kör i luckan gör inte saken sämre, så önskar man att det var på alla ställen. Jag kan varmt rekommendera det här stället, grymt proffsig och trevlig service var det också.

2 Responses to Herman

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *