Fredagsdesserten V.15

april 10th, 2009

Långfredagen till ära så har jag gjort en Karamellpudding med lite krossade drömmar och vaniljglass

Karamellpudding

Socker 65 gr
Grädde 300 gr
Havsalt 2 gr
Vaniljstång 1/2 st
Gelantinblad 1,5 st

Smält sockret gyllenbrunt i en panna, ha sedan i grädden som man kan ha värmt lite innan, så det går lättare att blanda den med karamellen. Koka sedan allt förutom gelantinet, sila sedan alltsammans och ha i gelantinet. Fyll upp i glas och låt stelna. När puddingen satt sig så krossar jag bara mina drömmar ovan på och avslutar med vaniljglass. Det här är super enklet men blir väldigt gott kan jag lova.

Gillar man vin så tycker jag man ska titta in på min underbara flickvänsblogg, hon skriver också bra mycket bättre en vad jag gör :-).

Glad Påsk på er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *