Första förlorarna

november 26th, 2010

Efter kalla bordet kändes allt så bra och det var som det låg något magiskt i luften. Jag såg att det glittrade i Kristers ögon, man fick en känsla att vi grejer det här och det är våran tur nu. Vi kollade lite på våra konkurrenter och det var inget som störde vi låg bra till.

Sen i onsdags innan vi  ska gå in i varmköket så gick jag och titta på Singapores kalla bordet och deras desserter och p4 or var det värsta jag sätt. Själva desserterna i sig kanske inte var så bra men deras tunna choklad spritsningar är det värsta jag sätt helt sinnes.

I allafall gick vi in och gjorde det bästa varmköket vi har gjort och det kändes toppen. Tyvärr gillade dom inte det som har varit vår starka sida desserten så vi förlorade nog lite för många poäng där skulle jag tro.

Om någon vecka kanske jag känner mig mer nöjd med våra två guldmedaljer och ett silver, men nu känns det bara förjävligt.

2 Responses to Första förlorarna

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *