Caprese på Daniel Roos vis

april 20th, 2011

Vi har i dagarna bytt våran avsmakningsmeny på operakällaren. Min osträtt är en klassiker Caprese alltså tomat och basilika. Jag har buffelmozzarella och torkade tomater, sorbet på basilika, torkade oliver samt en kräm gjort på surdegsbröd. Rätten blir lite rustik men smakerna är klockrena och krämen på surdegsbrödet blev pricken över i.  Jag tror det här går hem i stugorna för det är enkelt och gott.

 

2 Responses to Caprese på Daniel Roos vis

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *