Bröllopstårta

januari 1st, 2010

Vi hade bröllop i går så då var det tårtdags igen. Det första jag gör är att klä in tårtringarna men en speciell kaka. Detta gör att man kan ha socker pastilage på tårtan fast det är mousse. Jag tycker det är viktigt att en bröllopstårta smakar gott, och inte bara ser bra ut. Personligen tycker jag inte att en tårta ska ha fem bottnar i sig per våning för att dem ska kunna travas på varandra, som man ser på många amerikanskabröllop. Jag vill ha en krämig härlig tårta som är god, men det är bara min åsikt. Tårtan som jag har gjort har bara en tunn botten runt omkring och skulle aldrig klara att träffas på varandra.

Sen är det bara att kavla på pastilagen.

Man kan dekorera hur man vill jag tycker sidenband är snyggt, men man kan även andvända sig av spritsningar av olika slag.

Så här såg tårtan ut i skuren form, hallonmousse, salmbärsmarmelad och vaniljbavaroise

Det här paret ville ha stora rosa rosor och så fick det bli.

Tårtan i färdigt format.

3 Responses to Bröllopstårta

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *