Blodapelsin och rödbeta

januari 19th, 2010

Nästa rätt på nya menyn är en chokladmousse på nya Valrhona chokladen Macaé, till det serveras rödbetsgelé, blodapelsinkräm, rödbetskakor, sorbet på blodapelsin och rödbeta samt rödbetspulver.

Fick upp ögonen för rödbeta och blodapeslin på Per se, där fick jag det till en dålig osträtt. Jag tänkte man kan nog göra något kul med smakerna och så här blev min tolkling.

www.pastrydesign.se

2 Responses to Blodapelsin och rödbeta

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *