Året som gått

december 30th, 2009

Årets roligaste

Här måste jag säga att landslagsplasten var roligast.

Årtes besviklese

Jean Georges hur fick dom tre stjärnor?

Årets upptäckt

Jag har upptäcka vad mycket kul man kan ha med den här burken.

Årets bästa rätt

Oysters and pearls på Per se helt sjukt gott och det bästa jag har ätiti.

Årets magazine

Det bästa jag sätt i tidnings väg vilka desserter och yrkesmän.

Årets bästa service

Per se -men var inte smöret nyss slut? Helt magiskt man märkte inte änns att saker blev påfyllda och borttagna. Sen när dom bytte ut briochen till anklevern då kunde man bara garva, vi byter sir så du får en varm.

Årets dessert

Soft choklad med svartkardemumma på WD-50 spännande och väldigt god.

Årets hemsida

Jag vet att det är löjligt men jag måste säga www.pastrydesign.se så himla nöjd med den.

Årets hatobjekt

Fast jag alltid är trevlig när jag träffar folk och när jag är ute och äter så tycks det snackas mycket skit om mig runt om i köken i detta land. Jag tänker fortsätta vara trevlig och göra min grej så snacka på ni.

Årets mat stad

Jag måste säga Umeå, helt underbart vad folk bryr sig om mat där.

Årets bästa matpartner

Linda Amalia Olsson som får följa med på besök var vi en åker. – Måste vi äta lika många rätter i dag? Jag vill inte bli så där mätt igen som jag blev i går.

Årets Trio

Ola, Erik och Sebastian så coola och duktiga grabbar.

Årets smaksättare

Lemon myrtel helt magiskt.

Årets nu får det vara nog

Jag har kännt i några månader att jag är trött på att ha blommor på desserter, kan vara snyggt på någon enstaka men jag har haft det i för stor utsträckning.

Årets snackis blogg Tryne till knorr

Robin retade gallfebern på många under året med sin blogg, men killen kan verkligen skriva och han brinner för mat.

Nästa års måste

Äta på Alinea

2 Responses to Året som gått

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *