Søllerød kro
mars 5th, 2011I går fyllde jag 30 år det firade vi på Søllerød Kro. Först ut var tre amisar.
Grön gaspcho med getost.
Kaviar med krabbpannacotta. Fin presentation.
Hummer, ostron och krassesorbet.
Pepparrot med potatis och stenbitsrom.
Piggvar med kål och musling.
Halstrad anklever med pasta och murklor.
Duva med tryffel.
Pre-dessert havtorn och morot.
Blodapelsin och kola.
Päron och vanilj.
Chokladdessert med passionsfrukt.
Citronmarängpaj,
Franz hirtzberger riesling.
Vin från Vosne Romanée.
Vi är jätte nöjda med besöket, vinlistan var grymt fin. Ska man klaga på någonting så var det att rätterna var väldigt stora, det kändes som man hade ätiti 15 rätter i stället för 8. Jag ville åka till Søllerød Kro för jag hade hört mycket om desserterna och dom var också helt klart bäst. Maten är klassiskt och inredningen påminner mycket om Edsbacka i stilen.
2 Responses to Søllerød kro
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179