Restauranger & Storkök Nr 3 2008

april 19th, 2008

I det nya Numret av Restauranger & Storkök är jag med i ett jätte kul dessert reportage med bland annat killarna från Frantzén-Lindeberg. I repotaget snackas det om den morderna desserten och hur den utvecklas. Jag fick även äran att pryda första sidan med en av mina gamla favoriter Åkerbärssymfoni jag gjorde om den lite och la till spunnet socker så det blev lite mer glamour. På Gastro Nord mässan som början nästa vecka I älvsjö så kommer man kunna få den här tidningen ,och i den förutom repotaget så hittar man recept på min åkerbärsdessert så alla som är på mässan får skaffa sig en tidning. Här vill jag tacka Mari-Louise Paulson för ett intressant repotage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *