Päron och valnötter

december 9th, 2011

Hej jag har inte bloggat på hur länge som helst, det har liksom inte funnits tid. Vi jobbar väldigt mycket men vi blir bättre för varje dag så det känns verkligen bra. Vi jobbar med två avsmakningsmenyer  i matsalen och där försöker jag byta och köra lite olika desserter. Den här är någon vecka gammal och det är en rökt vaniljbavaroise, till den serveras valnötssorbet med päron, päronkräm mynta sponge, marshmallows och valnötspulver. Jag tycker den blev fin jag gillar hur den blev när jag hade glaserat den. Jag känner verkligen att när vi inte är så många som jobbar på restaurangen så får man fin sammanhållning  tack för det alla arbetskamrater.

Ska försöka blogga Snart igen även om jag tror det kan dröja lite 🙂

2 Responses to Päron och valnötter

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *