My Table Fifth Edition

mars 23rd, 2014

Pre Dessert Chocolate and fudge

Pre Dessert Choklad och kola

Dessert 1 Lemon Bavaroise, dill powder, lemon meringue and smetana sorbet.

Dessert 1 Citronbavaroise med dill pulver citronmaräng och smetanasorbet

 Dessert 2 Fried rice papper, cinnamon chibust, shiso fluid gel, cinnamon sponge and shiso sorbet.

Dessert 2 Friterat rispapper med kanelchibust, shishokräm, plommonkärnspulver och sorbet på shiso.

Dessert 3 Smoked vanilla bavaroise with minth sponge, walnut powder and sorbet with pear,walnuts and vanilla.

Dessert 3 Rökt vaniljbavaorise med myntasponge,kräm på päron och mynta samt sorbet på päron, vanilj och valnötter.

Sanna explaining next pre dessert  Rhubarb soda

Sanna förklara näst Pre dessert rabarberläsk

 Dessert 4 black currant mousse sour cream pannacotta dried black currant and lemon cake.

Dessert 4 Svartvinbärsmousse med gräddefilspannacotta, torkade svartvinbärsrör och citronkaka.

 Dessert 5 Hazelnut mousse with salt caramel ice cream and pomelo caviar.

Dessert 5 Hasselnötsmousse med salt karamellglass och pomelokaviar.

 A small selection of mignardise 🙂

Slutligen lite Mignardiser.

One Response to My Table Fifth Edition

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *