My Table Third Edition

oktober 26th, 2013

I torsdags och fredags var det återigen dags för My Table vi inledde med

Pre-dessert 1 kräm på Ingrid-Marie äpplen och kavringssmoulor

Pre-dessert 1 cream on swedish apples and rusk crumble

Sanna förbereder Första rätten

 Sanna prepares the first course

Kokosnudlar med mangomousse  och pandanbrulé serveras med mangosorbet och Tom Kha Gai soppa

Coconut noodles with mango mousse and pandan brulé served with mango sorbet and  Tom Kha Gai soup

Här häller jag Tom Kha Gai soppan vid bordet

Serving the Tom Kha Gai Soup on the mango sorbet  

Sanna Lägger mynamolnet

Sanna plating the next dish

Jag lägger på det sista innan rätten är klar

 Putting on the last leafs

Myntamoln, citronkräm, citronkaka, yoghurtskum, kesellasorbet ,citronsnö,citrusmaräng

The mint cloud, lemon curd, lemon sponge cake, cream cheese sorbet, lemon meringue, lemon ice cream powder

Fyller sockerbollen med citronmyrtelskum

Filling the sugar ball with lemon myrtle foam

Förbereder nästa rätt

Preparing 

Lägger dit honugsflarnet

Putting the honey tuile carefully on the bubbles

Bubble Bobbles desserten Yuzugelé, Mandarinmousse, sockerboll fylld med Citronmyrtelskum, Calamansicurd och Citronverbenalikörpralin.

The Bubble Bobble dessert Yuzu jelly, tangerine mousse, suger ball with lemon myrtel foam, Calamansi curd and lemonverbena liqueur bon bon

Jag pratar lite med gästerna

Small talk with our guests

Sanna lägger Salmbärsdesserten

Sannas preparing  the next course dewberry

Sanna serverar Salmbärsdesserten

Sanna is serving the dewberry dessert 

Salmbärspudding, saffranspannacotta, pärongelé, madeleinebotten , päronsorbet, salmbärskräm, päronkaviar, päronflarn.

Dewberry pudding , saffron pannacotta pear jelly, pear sorbet, dewberry cream, pear caviar, madeleine sponge, pear tuiles

Pre dessert två havtorn och mjölkchoklad

Pre-dessert 2 Sea buckthorn and milk chocolate 

 

Lägger sista desserten

Plating the last dish

Sanna serverar sista desserten

Sanna serving the last course 

Rödbetsparfait, rödbetskräm, torkad lakritsmousse, lakritsglass, sable, rödbetsmaräng, rödbetssmulor.

Beetroot parfait, beetroot cream, beetroot crumble ,licorice ice cream, licorice sauce, dehydrated licorice mousse, liquid sable

Chokladöverraskning

Sannas is suprising the guest

Bergamotttarlette, kardemummapralin,hallonpralin,dammsugare,pepparnötter,tonkapralin,sesampralin,hallonmarmelad,mangomacaron

Bergamott tart, cardemom bonbons, raspberry bonbons, vacuum cleaners, cookie, tonka bonbons, sesame bomboms, raspeberry marmelade, mango macaron.

 

Kvällens viner från vänster

Orange Muscat 2010 from Brown Brothers, Pommery Extra Dry Falltime, Kiraly Tokaij 2011, Auslese 2010 Krascher, Malmsey Maderia 2006 Blandy’s Madeira.

Tonights wine from the left

Orange Muscat 2010 from Brown Brothers, Pommery Extra Dry Falltime, Kiraly Tokaij 2011, Auslese 2010 Krascher, Malmsey Maderia 2006 Blandy’s Madeira.

Related posts:

  1. My Table First Edition
  2. My Table Second Edition
  3. My Table i tidningen Baka
  4. Tropiskmousse
  5. Alexandre Bonnet Event

One Response to My Table Third Edition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>