Landskap och klimat

oktober 7th, 2010

Jag känner att jag verkligen har tagit till mig med det här med att skapa landskap av en dessert. Just nu har jag chokladplaneten och den säljer som smör i solsken. Jag är lite skadad men nu små hoppar jag och skrattar  när jag får skicka ut en, det kommer säkert ändras och då står jag där och surar igen  som vanligt 🙂

Den personen som börjat med det att skapa landskap av en dessert måste ändå vara Albert Adria på El Bulli. Jag hade äran att träffa honom när han lanserade sin bok Natura i Sverige, det var verkligen riktigt kul. Jag känner att jag vill skapa min egna landskap,klimat och när jag skapade planeten så var det kanske inte naturaboken som var grunden till den, men jag vill tipsa om att den finns och jag är verkligen ingen upphovsmakare till det här med landskap.

Jag har börjat fundera på nya skapelser nu och då kom jag på ett annat landskap upp som jag nu har beslutat mig för att göra. Det som känns väldigt kul det här att det finns hur många roliga landskap och klimat som helst, så någon idé torka blir det nog inte.

3 Responses to Landskap och klimat

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *