Körsbär och tonkaböna

november 7th, 2012
Jag har haft en idé på en dessert några månader nu, men det har kommit saker i mellan hela tiden. Nu fick jag i allafall tummen ur 🙂 desserten ni ser är en körsbärsdessert med tonkabönor.
Det första jag har gjort är körsbärsbavaorise som jag sprejat röd till det har jag gjort små tonkapannacottor som jag glaserat, till det här är det sorbet på körsbär och kräm på körsbär, tonkapulver med mjölkchoklad och körsbärssponge.
Vill man komma och äta denna dessert tycker jag ni ska boka bord på mitt Gästspel på Hotel Diplomat
22-23 /11 ring 08/4596802 för att boka bord. Hoppas vi ses 🙂

2 Responses to Körsbär och tonkaböna

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *