Fredagsdesserten V.21

maj 22nd, 2009

Denna vecka har varit rolig har varit borta med lite nya männsikor och vi har haft teambuilding. Men jag har hunnit göra en chokladpaj till er.

Chokladtart

Grädde 200 gr
Mjölk 80 gr

Koka dessa och häll på chokladen

Mörkchoklad 200 gr

Blanda dessa och vispa i ett ägg

Baka sedan smeten på 130 grader ca 15-20 min. Recept på Mördeg har jag i en annan fredagsdessert om ni behöver det. Tycker senaste veckorna att ni har haft lite svalt intresse för fredagsdesserten, så jag får hoppas det blir bättre den här veckan.

Jag fick göra en annorlunda grej i onsdags, hoppa från en 18 meter hög bro med lina, så det blev som en gunga det var läskigt men kul.

Ha en trevlig helg alla så hörs vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *