Dehydrator

december 14th, 2009

Som jag skrev om tidigare här på bloggen så var jag i usa för en kort tid sedan. När jag kom hem där i från så kände jag mig väldigt inspirerad, detta resulterade i att jag köpte en dehydrator.

För att beskriva kortfattat så kan man göra massa roliga saker i det här skåpet tex kan man torka frukt och bär utan att färgen försvinner. Jag har börjat göra ett hasselnötskrisp med hjälp av en siphon och mitt nya skåp.

Jag fyller smeten i plast muggar och micrar dem.

Då blir dem så här härligt svampiga.

Sen är det bara att torka dem i några timmar i skåpet, så är det klart. Jag känner att det finns mycket roligt jag kan göra med skåpet och nu håller jag på lite med en rödbetsdessert som känns super härlig.

Mer om det här kommer jag givetvis skriva om längre fram.

2 Responses to Dehydrator

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *