Bokkontrakt

mars 26th, 2011

Det har hänt mycket roligt på sista tiden jag har bland annat fått ett bokkontrakt på Bonnier så nu ska det snart börja göras en super fin bok! Det här är givetvis super kul och jag ser väldigt mycket fram i mot det. Boken kommer Fotas av Jakob Fridholm.

Jakob och jag har jobbat i hop förrut och han har bland annat fotat mitt ”genombrott” i tidningen Gourmet  med godistemat titta gärna på det under den här länken.

På bilden ser vi en ny dessert som jag jobbar med och det är en karamellbavaroise med torkadlakrismousse, citronkräm och violsponge. Till det här har jag en sorbet på saltlakris och sockerflarn med viol.

Den andra desserten är en citron/dilldessert med smetanasorbet, dillmaränger med citron, svartpepparflarn och ett super härligt dillpulver med vinäger. Rätterna är inte riktigt klara men det känns ser bra att byta lite och göra nytt. I kväll ska det ätas skaldjur bilder från det kanske kommer sen.

3 Responses to Bokkontrakt

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *