Boken går bra

december 18th, 2010

I fredags var jag på TV4  morgon och jag läste inte nyheterna utan jag lagade lite desserter ur min och Frederiks bok ”Sött och gott”. Våran bok har i veckan vunnit pris för årets bästa dessertbok i Sverige och kommer nu vara med och tävla i World Gourmand Cook Book Award i Paris, det känns väldigt kul. Boken är inte heller dyr att köpa,  ligger runt 150 kr så ut och inhandla den till julklapp 🙂 Lättaste sättet att köpa boken är på Bokus eller på Adlibris

Det har blivit lite av en tradition också att träffa Huggy på Tv 4, han gav oss beröm för boken, så det värmde verkligen.

Jag har börjat fundera lite på nya menyn som vi börjar med i januari och det känns kul. Julbord är inte jätte inspirerande och kreativt men det måste bara göras en gång per år  och så är det.

Jag har levt i en byggverkstad i snart två månader så att se köket så gott som klart nu gör mig så glad. Jag har rustat med marmor skivor så jag lätt ska kunna praliner och sånt kul hemma. Jag funderar på att börjar pröva mer saker hemma, så slipper jag åka till jobbet varje gång jag får en knäpp idé.

Nu måste jag sova lite må så gott

2 Responses to Boken går bra

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *