Arbetet med boken

maj 8th, 2011

I förra veckan fick jag ett stort och hårt paket på posten 🙂 i paketet var det en hel drös med roliga saker. Bland annat innehöll det en massa fina tallrikar från Pillivuyt som alla desserter ska fotas på i boken.

För att göra dom flesta desserter måste man även ha maskiner så jag fick en snygg Kitchen aid  och en Kitchen aid mixer. Både det fina porslinet och maskinerna kommer från Sebastian AB tack för all hjälp.

I fredags började jag och Jakob Fridholm plåta dom första tio desserterna. Det var väldigt kul och  flera av desserterna har jag mycket roliga minnen av och jag minns personer som jag hade omkring mig vid dom tidpunkterna då jag hade desserterna på menyn. Jag känner mig väldigt stolt och glad när jag jobbar med den här boken och jag hoppas den kommer användas flitigt i husen runt om i landet falukorv 🙂

2 Responses to Arbetet med boken

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *