Åkerbärsmousse och filmpremiär

mars 28th, 2009

I dag så har jag filmpremiär här på bloggen, i filmen visar hur jag lägger upp min nya Åkerbärsdessert. Jag tycker att det är skit kul och jag hoppas ni också kommer gilla det.

Så här ser den ut i bildform Åkerbärmousse på en bädd av hallon och te gelé, sen har jag torkade hallonflarn, tuttifruttisorbet och lite chokladdekor. Jag håller nog denna som favorit av dom nya desserterna men det är sjukt svårt och jag svänger väldigt efter att ha jobbat med dom några veckor.

One Response to Åkerbärsmousse och filmpremiär

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *