Åkerbär

januari 21st, 2009

Jag har den stora lyckan att få jobba med så mycket bra produkter och råvaror på Operakällaren. Av alla råvaror man kan jobba med så har jag några jag gillar mer en andra, Valrhonachokladen är en av dem och åkerbär är defintivt en av dem också.

Jag har gjort en del desserter jag är väldigt nöjd med genom åren på åkerbär. Det känns som åkerbär är en sån råvara jag bara kan slänga i hop en dessert enkelt på. Idéerna bara sprutar ut jag vet inte varför, men tror det är för att jag gillar dem så mycket.

Här står jag och gör puré på Åkerbären jag har köpt, tack Perra Håkansson för dem. Om jag inte minns fel ligger kilopriset runt 400 kr inte vardagsmat direkt, men jag bara njuter varje gång jag får möjligheten att skapa något med skogens guld.

2 Responses to Åkerbär

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyten_comment' not found or invalid function name in /customers/2/d/2/pastrydesign.se/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *